Sugeng Riyadi "Idul Fitri 1433 H"

Ari Sineret kasaputing ndalu,
sinulam candra hambabar daya kehing pralampita tuwin panyoba,
tumuju lumampahan keblating Gusti,
tuhu telas tapis kamangsa warsa,
trontong-trontong pernah wetan bener,
cahya sumunur ijo maya,
hambabar prabawa adem ayem,
dayaning wulan suci,
ingkang kasebat wulan Romadhan,
wus purno ngancik wulan Syawal.

Noorma soho Keluargo Ngaturaken
SUGENG RIYADI "IDUL FITRI 1433 H".

Minal aidin wal faizin....
katitik lampah becik, 
lampah ala tinilarna nuju tumindak kang utama.

kawulo hanyadong lumunturing pangaksomo awit lepat lan tumindak sak laminipun ing ndalem pesrawungan.
Mugi GUSTI ingkang Moho Kuoso tansah paring perlindungan dumateng kito sami.
Amin Yaa Robbal Alamin.....

No comments:

Post a Comment

Terima kasih sudah berkunjung di Blog Cah Kesesi Ayutea ini, Silakan tulis komentar untuk postingan ini.. :)

Mohon maaf.. spammer atau komentar dengan menyertakan link hidup akan saya hapus .. :)