Durung Ono JuduLe

Opo saLah aku tresno awakmu..?
Lan ngarep-arep koe dadi wek ku..
Nadyan akeh uwong ngomong Lan cemburu..
Yen aku ora pantes nggo awakmu..

Manungso rak ono sing sampurno..
Mulane awak ku mung tansah ndedungo..
Mung kanggo sLiramu
Yo mung nggo awakmu
Awak ku, urip Lan matiku..

Senajan akeh wong sing rak seneng..
NaLiko aku koe mLaku bareng,
Ojo digagas Lan ojo dimireng,
Mengko yen keseL mesti podho meneng.. 
(3 July 2011 at 10:47)

Lagu ini diciptakan oleh seseorang yang punya tanggal lahir 18-04-1986.

No comments:

Post a Comment

Terima kasih sudah berkunjung di Blog Cah Kesesi Ayutea ini, Silakan tulis komentar untuk postingan ini.. :)

Mohon maaf.. spammer atau komentar dengan menyertakan link hidup akan saya hapus .. :)